Nokian vinterdäck

NOKIAN HAKKAPELIITA 10

Det nya vinterdäcket Nokian Hakkapeliitta 10 är skräddarsytt för att ge ultimat säkerhet i situationer där det behövs mest.

Nya Nokian Hakkapeliitta 10 ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och miljövänlighet.

Double Stud Technology erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten

NOKIAN HAKKAPELIITA 10 EV

Nokian Hakkapeliitta 10 EV har designats och utvecklats med miljövänlig teknik och däcket erbjuder utmärkt körkomfort och säkerhet för elbilar och hybrider.

Nokian Hakkapeliitta 10 EV är en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet.

Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten

NOKIAN HAKKAPELIITTA  10 SUV

Nya Nokian Hakkapeliitta 10 SUV vinterdubbdäck är tillverkat för att ge ultimat säkerhet i de situationer där det behövs mest.

Nya Nokian Hakkapeliitta 10 SUV ger nästa generations säkerhet, en innovativ kombination av överlägset vintergrepp, körkomfort och hållbarhet.

Nokian Tyres Double Stud teknologi erbjuder maximal säkerhet på is och snö, dubbarna i slitbanans mittparti förbättrar greppet vid acceleration och inbromsning medan dubbarna på skulderpartierna maximerar greppet i kurvor och vid filbyten

NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA

R5 EV

Nya Hakkapeliitta R5 EV är ett dubbfritt vinterdäck för personbilar, crossovers och SUV:ar. Hakkapeliitta R5 EV har designats och tagits fram med hjälp av miljövänlig teknologi och erbjuder maximal säkerhet, komfort och ökad räckvidd för el- och hybridfordon. Klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctic Grip Crystals, och de imponerande funktionerna för komfort ingår i SilentDrive™-teknologin

NOKIAN TYRES HAKKAPELIITTA R5

Nya Hakkapeliitta R5 ett dubbfritt vinterdäck för personbilar tillverkat för att leverera kompromisslöst grepp och smarta köregenskaper för alla dagar under vintern. Nya Hakkapeliitta R5 erbjuder den renaste formen av säkerhet. Det är en innovativ kombination av rent vintergrepp, låg ljudnivå och hållbarhet. Den nya Double Block Grip-designen erbjuder ett överlägset grepp och väghållning, medan klassens bästa isprestanda garanteras av unika Arctic Grip Crystals.

Hakka-skydd

Vår kundförmån ger dig i oturen!


Ett överraskande hinder på vägen kan skada däcket. Hakka-skyddet ersätter det skadade däcket utan kostnad. Gör ett tryggt däckköp och börja använda Hakka-skyddet. Du kan skicka din bils registreringsnummer med sms till nummer 0722420093.