Övriga däckmärken

Vredestein vinterdäck

Arctrac


Arctrac har konstruerats för att klara extrema vinterväglag med olika sorters snö och is. Den vinklade 3D-axelprofilen i kombination med fårorna i olika steg ger ett extra grepp i sidled och stabilitet, i synnerhet på snö.


Snowtrac 3


Den genomtänkta profilen med den innovativa längsgående fåran i olika steg ger ett bättre grepp i sidled på våta och snötäckta underlag. Den (utåtlöpande) tvärliggande fåran med kilar gör att däcket ”friges” på ett optimalt sätt.

 

Yokohama vinterdäck

IG 35


Det nya dubbdäcket utvecklat för nordiska förhållanden. Helt nytt rullriktningsbestämt mönster med 3D sajpningar och ny gummiblandning för bästa våtgrepp. Tack vare 16 rader av speciellt utvald dubb och ett dubbhål speciellt anpassat för dubben, säkerställs bästa grepp på isiga vägar.


IG 30


Med ny 3D teknik utav saipningarnas utformning och med en ny gummiblandning så flyttar Yokohama fram gränserna ytterligare för ett dubbfritt vinterdäcks prestanda. Förbättrad stabilitet och komfort tack vare mönstrets utformning, gör däcket till ett av marknadens bästa dubbfria vinterdäck.


Greenmax vinterdäck

Budgetdäck

195/65-15
205/55-16